Bedrijven

We willen het graag over onze VIP-service hebben.

screenshot_706_med_hrscreenshot_707_med_hrscreenshot_708_med_hr


Een stijlvolle werkomgeving is een manier om te zeggen wie je bent nog voor je het eerste woord hebt gesproken.


Ervaring

Met meer dan 25 jaar ervaring in de interieurinrichting kan Decor 2000 waarschijnlijk ook wat betekenen voor uw bedrijf. Moet uw kantoor opgefrist worden? Hebt u een nieuw bedrijfspand aangeschaft? Redenen genoeg om beroep te doen op het professioneel advies van Decor 2000. Welke materialen en kleuren gaat u gebruiken? Welke sfeer wenst u weer te geven? Wie zorgt voor de uitvoering? Decor 2000 biedt een pasklaar antwoord. Samen met u zoeken we naar de beste oplossing rekening houdend met de technische kant van het verhaal, uw budget, uw voorkeur en uw timing.

Stipte timing

Werken gebeuren steeds volgens een strikte timing. Al onze adviseurs, schilders, vloerders of gordijnplaatsers hebben jarenlange ervaring en zijn op en top professioneel in de omgang. Confectie, plaatsing en afwerking gebeuren volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in raamdecoratie: vouwgordijnen, rolgordijnen, lamellen, gordijnen - zonnewerend of brandvertragend. Onze raamoplossingen zijn sfeerbepalend en tegelijk functioneel om op bepaalde plaatsen zon en warmte tegen te houden.

Net als u zijn we erg gesteld op onze reputatie

Onze reputatie staat sterk in vloerbekleding: vinyl, linoleum, laminaat, vinylstroken, vasttapijt, tapijt, tapijttegels, modulaire synthetische vloeren. Zo zien wij een sterke toename in het gebruik van verschillende soorten vloerbekleding voor het compartimenteren van ruimtes en het accentueren van verblijfsplekken. En dan hebben we het nog niet gehad over onze muurbekleding en professionel mengmachines om iedere specifieke kleur te maken, ons behang, vliesbehang, glasvezel , textielbehang, fotobehang en specials.