Contact & service

team2


Nood aan persoonlijk advies, inspiratie of een exacte prijs?

We gaan op zoek naar uw persoonlijke stijl en wensen. Voor een perfecte aankleding van vloer, wand of raam, is maatwerk noodzakelijk. Materialen, kleuren en jouw persoonlijke woonstijl en woonwensen worden op elkaar afgestemd.

Als we een goed beeld hebben van wat u zoekt, selecteren we uit al onze producten en services die combinatie die we kunnen inzetten voor uw droomrealisatie.Onze jarenlange expertise maakt het ons makkelijk om advies op maat uit te werken. We bespreken de mogelijkheden van afwerking, installatie en montage.

Kortom, we zorgen dat het niet fout gaat en besparen u een hoop kopzorgen.

Van opmeten tot plaatsten, alles gebeurt door onze gespecialiseerde vaklui. Wij overlopen samen met u het gedetailleerde order zodat u duidelijk weet waar we samen voor gaan en dan … geen zorgen, alles is tot in de puntjes geregeld! Neem contact op met ons telefonisch, per e-mail of via onderstaand formulier.










U kunt op twee verschillende manier gebruikenmaken van deze persoonlijke service: ofwel bekijken we uw project in onze winkel, ofwel komen we voor het interieuradvies aan huis.